Starlex VerkkokauppaTarjouksia!

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

[1] [2] >>>

Xglow F1-Focus F1 Uutuus valaisin.

 

Xglow F1-Focus F1 Uutuus valaisin. | lisätiedot
SUPER TARJOUS!

Super Hinta/Laatusuhde!
F1 on 370 lumenin tarkentava valaisin, jossa valokeila on säädettävissä patentoidulla yhden sormen focus-mekanismilla. Valokeilan säätö on nopeaa ja vaivatonta. Valaisimessa on muistisiru, joka muistaa viimeksi käyttämäsi valotehon, kun valaisin on pois päältä 5 sekuntin ajan. IPX8-vesitiiviys, 4 kirkkausasetusta ja strobo, laadukas viimeistelytaso (kova-adonisointi taso III) ja mahdollisuus käyttää joko CR123 paristoja tai ladattavaa 18650 akkua tekevät F1:stä loistavan valaisimen moneen eri käyttötarkoitukseen. - Valoteho (ANSI-mitattu) 370 lmn - 4 eri kirkkausasetusta ja strobo - Taktinen kytkin, josta valon saa päälle vain kytkimen painamisen ajaksi - IPX8-vesitiivis (kestää 2 metrin upotuksen veteen) - EMC 2004/108/EC Sertifioitu. Ei aiheuta häiriötä elektronisille laitteille. - Muistisiru - Pinnan viimeistely: kova-anodisointi taso III - Patentoitu takakytkimen suojus vettä, mutaa ja likaa vastaan - LED: CREE X-PG R5 - Akku: Li-ion 3.7V 1 x 18650 tai 2 x CR123(Paristot sis.pakkaukseen) - Akun käyttöaika täysteholla 370 lmn 2h - Pituus 172,6 mm

 

49.90 €
74.90 €
 

Fenix BC30 Pyörävalaisin Paketti Tarjous! | lisätiedot
Fenix BC30 ultra-kirkas pyörälamppupaketti etäkytkimellä

Tässä paketissa on kaikki mitä tarvitset härämässä pyöräilyyn. Tämä erikoispaketti sisältää ultratehokkaan Fenix BC30 pyörälampun, laadukkaat alkuperäiset Fenix ARB-L2 Li-ion akut (2 kpl) sekä ARE-C1 latauslaitteen kahdelle akulle.

Fenix BC30 pyörävalaisin asettaa uuden standardin markkinoiden pro-luokan pyöräilyvalaisimille. Fenixin ainutlaatuinen kaksoislinssiteknologia yhdistettynä kahteen neutraalivalkoista valoa tuottavaan LED-emitteriin tekevät BC30:stä erään markkinoiden suorituskykyisimmistä pyörälampuista! Fenix BC30 valaisin kykenee tuottamaan lähes 30% enemmän valovoimaa valokeilalle normaaleihin pyörävalaisimiin verrattuna - kiitos ainutlaatuisen kaksoislinssiteknologian. Fenixin kaksoislinssillä valovoima ohjataan tehokkaasti juuri sinne missä sitä eniten tarvitaan - lähelle ja kauaksi samanaikaisesti ilman hukkavalon ohjaamista taivaalle tai vastaantulijoiden silmille!

Fenix BC30 tuottaa erittäin kirkkaan ja koko kantomatkan valaisevan max. 1800 lumenin valovoiman ja 170 metrin kantomatkan. Fenix BC30:ssa käytetään kahta erittäin tehokasta neutraalivalkoista väriä tuottavaa LED-emitteriä (tyyppi: Cree XM-L2 T6). Neutraalivalkoinen LED tuottaa erityisen tehokkaan ja pitkälle kantavan valokeilan. Neutraalivalkoinen väri auttaa lisäksi pyöräilijää erottamaan kohteen värit (säilyttää värit muuttumattomina pimeässä), kohteen ja maaston yksityiskohdat sekä helpottamaan maaston pinnanmuotojen havaitsemista tavanomaista valoista valoa tuottavaa pyörävalaisinta huomattavasti paremmin.

Valaisimessa on neljä tehotilaan josta voidaan valita oikea tehotila ajo-olosuhteiden ja vaatimusten mukaisesti. BC30 on erittäin kestävä ja kevyt sillä se on valmistettu kova-anodisoidusta alumiinista. Kooltaan valaisin on todella kompakti, pituus vain 12,6 cm ja leveys 5 cm! Valaisin painaa ainoastaan 161 g (ilman paristoja). BC30 valaisimeen voidaan myös yhdistää kaukokäyttökytkin (sisältyy) jolla päästään nopeasti siirtymään valaisimen 1800 lumenin burst-turbotilaan. Tämä on erityisen hyödyllinen ominaisuus erityisesti vaativissa ja hankalissa maasto-olosuhteissa käytettynä.

Fenix BC30 pyörävalaisin on käytössä vaivaton ja yksinkertainen käyttää. Fenixin kestävällä komposiittisella pikaohjaustankokiinnittimellä kiinnität/irroitat valaisimen vaivattomasti ja nopeasti. Valaisin pysyy tukevasti ohjaustangossa ja se voidaan myös suunnata haluttuun valaisukulmaan niin sivu- kuin vaakasuunnassa.

Fenix BC30 käyttää kahta ladattavaa 18650 Li-ion akkua tai 4 x CR123A paristoja. Virtalähde on integroitu valaisinosaan. Valaisimessa on alhaisen paristojännitteen ilmaisintoiminto joka muuttaa virranilmaisimen valon vihreästä punaiseksi ilmoittaen paristojen vaihtamis- tai lataustarpeesta.

Fenix BC30 on vaativalle harrastajalle suunniteltu kestävä, ultra-tehokas ja pitkän käyttöajan tarjoava pyörävalaisin. Soveltuu vaativaan harrastekäyttöön, maasto- ja katupyöräily, työmatkapyöräilyyn jne...

 

125.90 €
175.00 €


Duracell Explorer LNT-100 16 Super Clear LED Myrskylyhty 95lm

 

Duracell Explorer LNT-100 16 Super Clear LED Myrskylyhty 95lm | lisätiedot
Duracell Explorer LNT-100 16 Super Clear LED Myrskylyhty 95lm
Tämä on erittäin tehokas LED-myrskylyhty
- FL1 testattu
- Iskunkestävä ja roiskevedenkestävä
- Valovoima: 95 Lm
- Valaisee: 7m säteellä
- Käyttöaika: 41h
- 16 x Super kirkasta LED-polttimoa
- Himmennettävä(Dimmer)
- Toimii 3 x D-paristoilla (ei sis.pakkaukseen)

 

21.95 €
27.90 €


Huomio Muumi-heijastinrukkaset 2-4 vuotiaille.HUO-MO3-CHLD

 

Huomio Muumi-heijastinrukkaset 2-4 vuotiaille.HUO-MO3-CHLD | lisätiedot
Hauska Muumi-aiheinen rukkanen kannustaa ulos turvallisiin lumileikkeihin! Nämä rukkaset kädessään ulkoileva lapsi näkyy pitkälle, sillä kädet ovat juuri oikealla korkeudella ja näkyvät taajamassakin, kun autot käyttävät matalalle suunnattuja lähivaloja.

Tämä koko on tarkoitettu 2-4-vuotiaille. Hanska on työterveyslaitoksen testaama CE-hyväksytty heijastin. Täyttää standardin EN 13356:2001 vaatimukset.

 

18.90 €
22.90 €


Huomio Sports Tech -hanskat S

 

Huomio Sports Tech -hanskat S | lisätiedot
Heijastava Sports Tech -kosketusnäyttöhanska on paras kumppani hikilenkille tai kevyempään pukeutumiseen ennen vuoden hyytävintä aikaa!

Stretch-materiaali mukautuu käteen sporttisen napakasti. Hanskoja ei tarvitse riisua, kun haluat näppäillä viestin tai vastata puhelimeen: etusormessa ja peukalossa on erikoispinta, jolla voit käyttää kosketusnäyttöä. Pehmeät vuorettomat hanskat ovat erinomaiset kaupungilla, lenkillä tai vaikka pyöräillessä.

Tiedät itsekin, kuinka vaikea jalankulkijoita on havaita pimeinä talvikuukausina. Käsien mukana liikkuvat ja juuri oikealla korkeudella olevat Huomio-hanskat näkyvät autoilijalle takuuvarmasti jopa taajamaliikenteessä, kun autot käyttävät matalalle suunnattuja lähivaloja. Paras heijastin on se, jota ei erikseen tarvitse muistaa ottaa mukaan eikä tämän halvempaa henkivakuutusta ei ole olemassa!

 

21.90 €
27.90 €


Huomio Sports Tech -hanskat XL

 

Huomio Sports Tech -hanskat XL | lisätiedot
Heijastava Sports Tech -kosketusnäyttöhanska on paras kumppani hikilenkille tai kevyempään pukeutumiseen ennen vuoden hyytävintä aikaa!

Stretch-materiaali mukautuu käteen sporttisen napakasti. Hanskoja ei tarvitse riisua, kun haluat näppäillä viestin tai vastata puhelimeen: etusormessa ja peukalossa on erikoispinta, jolla voit käyttää kosketusnäyttöä. Pehmeät vuorettomat hanskat ovat erinomaiset kaupungilla, lenkillä tai vaikka pyöräillessä.

Tiedät itsekin, kuinka vaikea jalankulkijoita on havaita pimeinä talvikuukausina. Käsien mukana liikkuvat ja juuri oikealla korkeudella olevat Huomio-hanskat näkyvät autoilijalle takuuvarmasti jopa taajamaliikenteessä, kun autot käyttävät matalalle suunnattuja lähivaloja. Paras heijastin on se, jota ei erikseen tarvitse muistaa ottaa mukaan eikä tämän halvempaa henkivakuutusta ei ole olemassa!

 

21.90 €
27.90 €


Pro Torch T-4 R 18650 LED CREE Ladattava Tactical valaisin!

 

Pro Torch T-4 R 18650 LED CREE Ladattava Tactical valaisin! | lisätiedot
Taas näitä saa,eli varastossa Heti Toimitukseen!
Huippu Laatu/Hinta suhde!

SUPER TARJOUS!Huippu suosittu valaisin Ammattilaisten keskuudessa!


Huippu Kestävä ja tehokas Optional 250lm(Max 300lm)
Taktinen ladattava T-4R Valaisin,joka on suunniteltu viranomaiskäyttöön.Suosittu mm.Poliisi,Vankeinhoitolaitoksissa,Puolustusvoimat,
Pelastulaitos sekä Vartiointi yrityksissä.


PRO TORCH™ Valoteho 0 – 250 Lumenea, kokoteho, puoliteho, strobovalo
Valon voimakkuus 4200 tai 2200 luxia (mittausetäisyys 1 m)
Polttimo 5 W Cree Xlamp XR-E LED New generation, 100.000 tuntia
Linssi Pyrex, kiinteällä polttovälillä
Linssin halkaisija 21mm
Pituus 150mm
Paksuus
-Runko 28mm
-Lampun pää 33mm
Paino 180 g
Käyttöaika 5 -7 tuntia yhdellä latauksella
Käyttökytkin Yksi monitoimikytkin (water proof)
Akku 1 x ED 18650 ladattava LI-ion
Autolaturi 12 V
Verkkovirtalaturi 100 – 240 V (50/60 Hz), Automaattinen ylilataussuoja
Väri Musta matta metalli
Rakenne CNC –koneistettu High class lentokonealumiini,
Mil-Spec TYPE III anodisointi
Vedenpitävyys 0,5-1 metriä / 30 minuuttia
Käyttölampötila - 40 - +50°C
Takuu: 24kk

 

40.95 €
71.95 €


FENIX LR40R ULTRAKOMPAKTI HAKULAMPPU

 

FENIX LR40R ULTRAKOMPAKTI HAKULAMPPU | lisätiedot
SUPER VALOTYKKI! 12000 Lumenia!

Fenix LR40R on erittäin tehokas ladattava haku- ja etsintävalaisin joka sopii laajojen ja kauempana olevien kohteiden samanaikaiseen tehokkaaseen valaisuun (maks. 773 m). Valaisimen koko/tehosuhde on ennätyksellinen sillä pituutta lampulla on vaivaiset 15 cm! Erittäin suuri 12000 lumenin valovoima varmistaa, että kaikki valon alueella olevat kohteet valaistaan tehokkaasti. Uusi nopea USB-tyypin C liitin lataa lampun suuren akun ennätyksellisen nopeasti.
Valaisimen suuresta alueiden valaisukyvystä vastaa lampun reunoihin sijoitetut aluevalaisuun tarkoitetut LEDit tuottavat jopa 11000 lumenin maksimivalovoiman. Valaisimen keskelle sijoitettu kohdevaloled tuottaa puolestaan erittäin intensiivisen ja keskittävän 1000 lumein valonsäteen aina 640 metriin saakka (ANSI/NEMA). Molempia valojärjestelmiä voidaan käyttää yhdessä tai erikseen. Yhteistehoa saavutetaan näin peräti 12000 lumenia. Valaisimen mukana toimitettava pitkän käyttöajan takaava akku ladataan nopealla USB-tyypin C -liittimestä. Näin lataaminen on helppo ja nopeaa (tukee myös QC3.0 latausprotokollaa).

 

264.90 €
279.00 €
 

Fenix TK32 Hunting Pro Erä&metsästys Valaisinpaketti | lisätiedot
Fenix TK32 HUNTING PRO lamppupaketti

Fenix TK32 HUNTING on erittäin tehokas erä- ja metsästyskäyttöön tarkoitettu valaisinpaketti. Paketti sisältää valaisimen lisäksi uuden sukupolven etäkytkimen, latauslaitteen mikro USB-kaapelilla, tehokkaan 3400 mAh akun, piippukiinnikkeen ja laadukkaa säilytyskotelon kaikkien varusteiden säilyttämiseen.

Uusi TK32 on markkinoiden tehokkain jopa 1000 lumenin maksimivalotehon ja pidennetyn 422 m valonkantomatkan tuottava valaisin. Uuden TK32 erä- ja metsästysvalaisimen suorituskyky hakee vertaistaan! Tehokkaat XQ-E väriLEDit mahdollistavat eläinten tunnistamisen värivaloilla jopa lähes 100 metristä (vihreän valon max. kantomatka 105 metriä ja punaisen valon kantomatka 65 metriä). TK32 valokuvio on laajasti valaiseva säilyttäen kuitenkin keskialueen erittäin voimakkaan valaisun.

TK32 on nyt erittäin nopea ja helppo käyttää. Uusi kaksoiskytkinrakenne mahdollistaa valaisimen nopean käytön jolloin tarpeelliset toiminnot esim. värivalot ovat suoraan käytettävissä vain yhdellä painalluksella. Erikoiskestävä rungon kaksoisrakenne tekee valaisimesta todella kestävän kovaan käyttöön.

 

184.90 €
200.80 €


Kaari Plasmasytytin Roihu X Suomi Leijona Valkoinen

 

Kaari Plasmasytytin Roihu X Suomi Leijona Valkoinen | lisätiedot
Uudelleenladattava, liekitön ja sähkökäyttöinen KAARI ROIHU X tuottaa tehokkaan ristiin menevän 1100-asteisen kaksoisplasmakaaren, joka sytyttää kaikki liekkiä tarvitsevat kohteet kädenkäänteessä. KAARI ROIHU toimii heti myös sateessa, myrskytuulessa ja pakkasessa. Plasmasytyttimellä voi sytyttää jopa 100 kertaa yhdellä akunlatauksella, jonka jälkeen sen voi ladata tavallisella usb-laturilla.

 

29.95 €
32.95 €


Roselli Retkipiilu ja UHC Wootz Nikkarinpuukko lahjapakkauksessa,R850RW210P

 

Roselli Retkipiilu ja UHC Wootz Nikkarinpuukko lahjapakkauksessa,R850RW210P | lisätiedot
Roselli Yhdistelmäpakkaus, johon kuuluu sekä Retkipiilu hiiliteräksestä valmistetulla terällä että Nikkarinpuukko UHC Wootz-teräksisellä terällä. Kummankin tuotteen kahva on pellavaöljyttyä koivua eikä luista kädessä märkänäkään. Tässä lahjapakkauksessa tulee myös teroitustyökalu.

 

249.90 €
266.00 €
 

CRKT 9011 Pryma Avaimenperä työkalu 2018 | lisätiedot
Kätevä Pryma!

Kokonaispituus 82,1mm
Paino 25.7g
Materiaali 3Cr13,Stone wash
mm.pullon avaaja,kaavin,lasinrikkoja,mutterin avaajax3

 

15.00 €


Azura Kuumailmakeitin 1400 W 3 l Musta/Hopea,Uutuus!

 

Azura Kuumailmakeitin 1400 W 3 l Musta/Hopea,Uutuus! | lisätiedot
AZURA HOT AIR FRYER!
Kuumailma keittimien suosio kasvaa!

Haluatko noudattaa terveellistä elämäntapaa, mutta silti nauttia herkuista silloin tällöin? Valmista pikkupurtavat tällä kuumailmakeittimellä lähes täysin ilman rasvaa. Kuumailmakeitin on täydellinen lisä keittiöösi, sillä sen avulla voit myös grillata lihaa ja kasviksia.

-Jopa 80% vähemmän rasvaa
-Ei ikävää rasvankäryä
-Kätevä

 

99.90 €
109.90 €
 

Biozone PR-10 Ilmanpuhdistin Kaukosäädöllä. | lisätiedot
Biozone PR-10 Kaukosäätö+Ajastus.

Biozone ilmanpuhdistimet käyttävät kolmannensukupolven puhdistustekniikkaa, jonka ansiosta huoneilma puhdistuu mm.orgaanisista yhdisteistä ja näkymättömistä kaasuista,sekä epämiellyttävistä hajuista ja muista epäpuhtauksista. Biozone Scientific Inc. on johtava fotokemiaan pohjautuvien puhdistusmenetelmien kehittäjä ja valmistaja, alansa markkinajohtaja maailmassa. Biozone laitteet käyttävät ilmanpuhdistamiseen seuraavia menetelmiä Fotokemiaa, Fotokatalyyttiä ja Fotoplasmaa, jotka ovat tunnettuja ja tunnistetuja puhdistusmenetelmiä, mutta vasta nyky teknologia on mahdollistanut niiden yhdistämisen toimivaan , taloudelliseen ja tehokkaaseen, joka kodin ja työpaikan ilmanpuhdistimeksi. Siispä Biozone laitteet ovatkin ilman puhdistajia, eivät ilmansuodattimia. Käyttökustannuksiltaan ylivoimaisen edullinen, huoltoystävällinen ja helppo hoitoinen, joidenka seikkojen lisäksi jatkuva tuotekehitys ja säännölliset uudistuvat tuote mallit, ovatkin seikkoja jotka takaavat jatkuvan kasvun ja menestyksen puhtaan ilman markkinoilla kautta koko maailman ja nyt myös läpi Suomen.
-Kolme nopeuksinen puhallin tekniikka
-Erittäin hiljainen käyntiääni
-Kaukosäätö ja ajastusmahdollisuus (2-4-8-jatkuva).

 

348.00 €
499.90 €


J-P Peltonen Sissipuukko/M95/280mm

 

J-P Peltonen Sissipuukko/M95/280mm | lisätiedot
Heti Toimitukseen!

Kuuluisa Fiskars J-P Peltosen Sissipuukko mallia
M95/280mm(kok.pituus).

-Puukko suunniteltu
erityisesti kovaan sotilaskäyttöön ja terän uudet ominaisuudet ovat
juuri tuota käyttöä ajatellen. Terän hiilipitoisuus on
korkeampi ja sitkeys parempi.(Kuin vanha malli) Teräksen koostumus on 80CrV2.
Kotelo vaihtoehdot:Nahka ja Muovi
HUOM!Lisätiedoissa voit ilmoittaa tupen materiaalin.

 

77.80 €
88.90 €


NiteCore HC60 1000 lumen USB Ladattava Otsalamppu

 

NiteCore HC60 1000 lumen USB Ladattava Otsalamppu | lisätiedot
Tehokkain otsalamppu tässä hintaluokassa!

HC60 on 1000 lumenin ladattava otsalamppu. Valolla kantamaa jopa 117 metriin saakka. Tuote sisältää otsalampun, 1 kpl 3400 mAh akkupariston, USB-kaapelin ja O-renkaan.

 

68.95 €
84.95 €


KAARI Plasmasytytin Soihtu Hopea

 

KAARI Plasmasytytin Soihtu Hopea | lisätiedot
KAARI SOIHTU on jokaiseen kotiin, mökkiin, veneeseen ja asuntovaunuun soveltuva pitkävartinen yleissytytin. Uudelleenladattava, liekitön ja sähkökäyttöinen KAARI SOIHTU tuottaa tehokkaan ristiin menevän 1100-asteisen kaksoisplasmakaaren, joka sytyttää kaikki liekkiä tarvitsevat kohteet kädenkäänteessä. KAARI SOIHTU toimii heti myös sateessa, myrskytuulessa ja pakkasessa. Plasmasytyttimellä voi sytyttää jopa 100 kertaa yhdellä akunlatauksella, jonka jälkeen sen voi ladata tavallisella usb-laturilla.
Tuotetta ei myydä alle 18-vuotiaille.

 

24.95 €


Swiss Diamond XD Try me 18 cm XD6418T

 

Swiss Diamond XD Try me 18 cm XD6418T | lisätiedot
XD Try me 18 cm

- Erittäin paksu valualumiinirunko
- Tasapohjainen, hyvä lämmönjohtuvuus
- Kolmikerroksinen patentoitu timanttivahvisteinen XD -pinnoite
- Kestää lämpöä uunissa 260°C saakka
- Kahva pysyy viileänä liedellä käytettäessä
- Valmistettu Sveitsissä
- Suositellaan käsinpesua

 

44.90 €
55.90 €
 

Pallo-Löylykauha Suomi- tuote | lisätiedot
Pallo-löylykauha

Huom!Heti toimitukseen!

Suomessa on arvioitu olevan jopa 3,2 miljoonaa saunaa. Tähän lukuun sisältyvät kaikki lailliset saunat ja hieman epävirallisemmatkin löylyhuoneet aina mökkisaunoista auton perässä vedettäviin saunoihin. Voisiko jokin muu tuote olla yhtä lähellä suomalaisuuden ydintä kuin saunatuote? Sauna on ajatuksissamme aina läsnä, mistä todisteena toimii myös tämän tuotteen syntytarina.

"Leikimme eräänä iltana pienen poikani kanssa pyykinpesupalloilla vettä kaadellen. Siinä iloisessa hetkessä oivalsin, että pyöreä pelkistetty muoto toimii mainiosti myös löylyveden valelussa. Näin syntyi ajatus pitkävartisesta pallolöylykauhasta, jolla veden annostelu kiukaalle sujuu tarkasti siten, että löylyvesi osuu vain kiville eikä kiukaan kylkiin." - muotoilija Ari Kostamo

 

57.90 €
69.90 €


Victorinox 7.7403.20G Kokkiveitsi

 

Victorinox 7.7403.20G Kokkiveitsi | lisätiedot
Victorinox taottu kokkiveitsi
200mm

 

133.90 €
149.00 €


[1] [2] >>>

 Ostoskori

STARLEX INC.OY, 100% LUOTETTAVA SUOMALAINEN VERKKOKAUPPA, Päivärinteenkatu 1, 04400 Järvenpää, Finland , EU
puh. +358451113233 & +358400455392, fax +358927962720, sähköpostiosoite starlex@kolumbus.fi
Viimeksi päivitetty 2020-04-01 18:20:04