Starlex VerkkokauppaTansun Kvartsilämmittimet HEAT&LIGHT

Tansun Kvartsilämmittimet HEAT&LIGHT

MIKSI VALITA KVARTSILÄMMITYS!


Perinteisesti lämpö karkaa ja kylmä ilma virtaa sisään ovea avattaessa, olipa kyse sitten tehtaasta, kirkosta, korjaamosta, koulusta tai liikuntasalista. Koska kvartsisäteilylämmittimet lämmittävät ainoastaan ihmisiä ja kohteita, eivät välissä olevaa ilmaa, ne antavat miellyttävän lämmön minimoiden lämpöhukan.

Koska tuuli ei vie lämpöä mukanaan, on kvartsilämmitys oivallinen lämmitystapa myös ulkotiloissa. Me kaikki haluamme nauttia kauniista kesäilloista pihalla, terassilla tai parvekkeella, mutta sääolosuhteet eivät aina anna tähän mahdollisuutta. Tansun kvartsilämmittimet tarjoavat täydellisen ratkaisun myös ulkoilmaravintoloille.

Tansun kvartsilämmittimet on suunniteltu tarjoamaan kustannustehokkaita ja ympäristöystävällisiä lämmitysratkaisuja kaikenlaisiin ympäristöihin. Lämmittimet on valmistettu korkeimpien laatustandardien mukaisesti ja ne soveltuvat melkein kaikkiin lämmitystarpeisiin.

Huippu laatua TANSUN!
Tutustu malleihin verkkoakaupassamme!

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Tansun Monaco XL 2,4 kW Uutuus!NEW 2019

 

Tansun Monaco XL 2,4 kW Uutuus!NEW 2019 | lisätiedot
Tansun Monaco XL 2,4 kW on maailman tehokkain yhden lampun lyhyen aallonpituuden kvartsilämmitin. Tämä Tansunin Ambient-sarjaan kuuluvassa lämmittimessä on timanttileikatut, kultapinnoitetut heijastimet, jotka antavat parhaan mahdollisen lämmön suuntauksen sekä vähentävät joissain olosuhteissa häiritsevää valoa. Osramin valmistamat lamput tuottavat myös vain 10 prosenttia valosta verrattuna perinteisiin kvartsilämmittimiin.

Missä tarvitaan tehokasta, vähän valoa tuottavaa lämmitintä, Tansun Monaco XL on ratkaisu. Tansun Quartz Eco ohjausyksiköt mahdollistavat lämmittimien tehon säädön kaukosäätimellä tai Bluetooth-yhteydellä. Lämmön säätelyyn voidaan käyttää myös ohjausyksikköä.

 

399.90 €
419.00 €
 

Tansun Algarve Lämmitin | lisätiedot
Tansun Algarve on kompakti säänkestävä lämmitin, joka tarjoaa lämmitysratkaisun hieman pienempiin käyttökohteisiin. Algarve on yhteensopiva monen Tansun-kiinnikkeen kanssa, joiden avulla lämmitin saadaan kätevästi markiisien ja aurinkovarjojen yhteyteen.

 

182.90 €
199.00 €
 

Tansun Rio Grande Lämmitin | lisätiedot
Tansun Rio Grande on tyylikäs ja säänkestävä lämmitin, joka soveltuu vaivattomasti kaikenlaisiin ympäristöihin. Rio Grande on sopii erityisen hyvin asennettavaksi markiisien yhteyteen.

 

319.00 €
369.00 €
 

Tansun Bahama Kvartsi Lämmitin | lisätiedot
Tämä tyylikäs Low glare -lämmitin on suunniteltu sopimaan moniin ympäristöihin. Tämä laadukas lämmitin on varustettu kahteen suuntaan säätyvällä kiinnikkeellä, joka mahdollistaa lämmön suuntaamisen. Bahaman kanssa on mahdollista käyttää Tansunin kiinnikkeitä sekä ohjausyksiköitä. Sopii hyvin myös asennettavaksi markiisien sekä varjojen yhteyteen.
Ominaisuudet

Välitön lämpö alle sekunnissa päällekytkemisestä
Korkealuokkainen alumiinirunko
Sivuheijastimet lisäävät lämmitystehoa
Low Glare -lamppu
Sisältää kultaisen lampun ja heijastimen säteilevän valon pehmentämiseksi
Kiinnike mahdollistaa sekä vaaka- että pystyasennuksen
Kapea kiinnike mahdollistaa kiinnityksen esimerkiksi tolppiin
2 vuoden takuu

 

339.00 €
389.00 €
 

Tansun Sorrento Lämmitin | lisätiedot
Tansun Sorrento on lujatekoinen ja säänkestävä infrapunalämmitin. Sorrento lämmitin on saatavana yhden, kahden tai kolmen yksikön levyisenä ratkaisuna. Tuote soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön useisiin erilaisiin kohteisiin, kuten vaikeasti lämmitettäviin ja vetoisiin tiloihin.

 

308.90 €
359.00 €


Tansun Sorrento tupla 4 kW NEW Uutuus!

 

Tansun Sorrento tupla 4 kW NEW Uutuus! | lisätiedot
Tansun Sorrento tupla 4 kW NEW Uutuus!

Tansun Sorrento on lujatekoinen ja säänkestävä infrapunalämmitin. Tämä lämmitin on usein paras ratkaisu ravintolaterasseille. Tuote soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön useisiin erilaisiin kohteisiin, kuten vaikeasti lämmitettäviin ja vetoisiin tiloihin. Lämmittimen voi kiinnittää pysty tai vaakapintaan. Minimietäisyys kattoon on 30 cm. Kattoasennukseen voi käyttää joko kattokiinnikkeitä tai kiinnitysketjuja.

 

609.90 €
679.00 €
 

Tansun Monaco Lämmitin | lisätiedot
Tansun Monaco on uusi, vähäloisteinen, säänkestävä lämmitin. Sen modulaarinen rakenne mahdollistaa useiden lämmittimen asentamisen päällekkäin kaupallisissa ja teollisissa kohteissa. Tuote soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön useisiin erilaisiin kohteisiin kuten vaikeasti lämmitettäviin ja vetoisiin tiloihin.

 

318.90 €
379.00 €


Tansun Monaco Tupla 3.0 kW Uutuus!NEW 2018

 

Tansun Monaco Tupla 3.0 kW Uutuus!NEW 2018 | lisätiedot
Tansun Monaco on uusi, vähäloisteinen, säänkestävä lämmitin. Tuote soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön useisiin erilaisiin kohteisiin kuten vaikeasti lämmitettäviin ja vetoisiin tiloihin. Tämä lämmitin on usein paras ratkaisu ravintolaterasseille. Lämmittimen tuottaman valon määrä on vain noin 10 % perinteisten kvartsilämmittimien tuottamaan valoon verrattuna. Lämmittimen voi kiinnittää pysty tai vaakapintaan. Minimietäisyys kattoon on 30 cm. Kattoasennukseen voi käyttää joko kattokiinnikkeitä tai kiinnitysketjuja.

 

649.90 €
679.00 €
 

Tansun Riviera Elite Luxus Lämmitin | lisätiedot
Säänkestävä Tansun Rivera Elite nostaa lämmitinsuunnittelun uudelle tasolle. Minimalistinen, mutta tyylikäs ulkomuoto yhdistyy tukevarakenteiseen alumiinirunkoon. Se sisältää kolme lämmitintä, jotka tarjoavat jopa 6 kW ja 360 asteen lämpöä. Tämä yrityksille tai kotitalouksille sopiva vahvarakenteinen terassilämmitin on joustava vaihtoehto seinään kiinnitettävien lämmittimien joukossa; lämmitin antaa mahdollisuuden kohdistaa lämpö laajemmalle alueelle esim. baareissa ja ravintoloissa. Ihanteellinen ulkotiloihin. Voidaan käyttää myös sisätiloissa.

 

1975.00 €
2571.00 €
 

Tansun Ohjausyksikkö 2kW | lisätiedot
Tansun ohjausyksikkö 2kW

Lämmitinkohtainen Tansunin helposti asennettava ohjausyksikkö antaa mahdollisuuden säätää lämpöä 3-tasoisesti. Lämpöä säädetään kaukosäätimellä, joka voidaan ohjelmoida säätämään useita ohjeusyksiköitä. Kaukosäädin myydään erikseen.

 

165.90 €
189.90 €
 

Tansun Kaukosäädin ohjausyksikköön | lisätiedot
Yksinkertainen ohjelmointi
Parintokäyttöinen
Koodattu tehtaalla

 

62.00 €
69.90 €
 

Tansun Qartzheat Eco Control Bluetooth ohjausyksikkö 3,0 kW | lisätiedot
Qartzheat Eco Control Bluetooth ohjausyksikkö 3,0 kW

Tämän ohjeusyksikön avulla voit säätää lämmittimesi lämpötilaa rajattomasti joko mukana toimitettavalla kaukosäätimellä, älypuhelimella tai tabletilla.

 

289.90 €
339.90 €


 Ostoskori

STARLEX INC.OY, 100% LUOTETTAVA SUOMALAINEN VERKKOKAUPPA, Päivärinteenkatu 1, 04400 Järvenpää, Finland , EU
puh. +358451113233 & +358400455392, fax +358927962720, sähköpostiosoite starlex@kolumbus.fi
Viimeksi päivitetty 2020-04-01 18:20:04