Starlex VerkkokauppaSmith´s Teroittimet U.S.A

Smith´s Teroittimet  U.S.A

Smith´s perustettiin USA:ssa, Arkansasin osavaltiossa, Hot Springsissä vuonna 1886 kun James A. Smith löysi mailtaan Novakuliittia, joka tunnetaan paremmin Arkansas -kivenä ja jota esiintyy pienellä alueella Hot Springsin liepeillä.

Novakuliitti ( Arkansas Stone ) on erinomainen kivilaji teroitusmateriaaliksi, jota Smith myikin aluksi jalostamattomina lohkareina, mutta huomattuaan kaupallisen arvon ja kasvavan kysynnän, alkoi hän kehittää toimintaansa ja valmistaa teroittimia niin luonnonkivestä kuin muistakin materiaaleista.

Nyt 130 vuotta myöhemmin Smith´s on kasvanut johtavaksi teroitinvalmistajaksi, jonka tuotteita myydään jo yli 50 maassa.

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan 

Smith´s Diamond & Arkansas Stones tarkkuusteroitin | lisätiedot
Täydelliseen teroitukseen!Tosiharrastajan veitsenteroitin!

Tällä teroittimella teet teroituksen juuri sellaisella teräkulmalla kuin haluat. Kaksi eri karkeuksista timanttiliippaa, hiomakivi ja keraaminen kolmioteroitin sahaterälaitaisille veitsille. Ohjurilla varmistat teräkulman säilymisen oikeana. Mukana myös hiomakiven kanssa käytettävä puhdistus- / teroitusneste ja säilytyslaukku.

 

75.90 €
79.90 €
 

Smith´s Adjustable Angle Pull-Thru-veitsenteroitin | lisätiedot
Jokakodin pöytämallin veitsenteroitin, jossa säädettävä teroituskulma erityyppisille veitsille ( karbidi- ja keraaminen teroitin ) sekä kiinteällä teroituskulmalla oleva teroitin sahaterälaitaisille veitsille. Luistamaton kumipinnoitettu pohjatyyny ja kahva.

 

39.90 €
42.90 €
 

Smith´s 3-In-1 Sharpening system -veitsenteroitin | lisätiedot
Teroittimessa kiinteällä teroituskulmalla oleva Karbiditeroitin jolla saat teräkulman, timanttiliipalla veitsenterän teroitus käy hetkessä ja viimeistelyn hoidat keraamisilla teroituspuikoilla. Timanttiliipan kansi toimii myös käsisuojana keraamisia teroituspuikkoja käytettäessä. Niin timanttiliipassa kuin keraamisissa teroituspuikoissakin on hahlot koukkujen teroittamista varten.

Keraamiset teroituspuikot säilyvät tallessa teroittimen rungon pohjassa.

 

39.90 €
 

Smith´s Kahvallinen timanttiteroitin 50778 10cm | lisätiedot
Smith's 50778 4-Inch Fine and Coarse Diamond Combo Sharpening Stones/

Kahvan sisällä kuljetettava kaksipuoleinen timanttiliippa koukunteroituslovella. Karkealla puolella teet nopean perusteroituksen ja hienommalla puolella viimeistelet veitsesi terän.

 

39.90 €
 

Smith´s Pocket Pal -veitsenteroitin | lisätiedot
Kätevästi taskussa kulkeva teroitin, jossa sekä karbidi- että keraaminen teroitin kiinteällä teräkulmalla, suorateräisille veitsille. Timanttipuikolla teroitat sahaterälaitaiset veitset nopeasti ja tehokkaasti.

 

22.00 €
 

Smith´s 10cm Natural Arkansas Hiomakivi | lisätiedot
Perinteinen hiomakivi veitsen teroittamiseen, soveltuu säännölliseen teroittamiseen tottuneelle.

 

19.90 €
 

Smith´s Jiffy-Pro Veitsi- ja Saksiteroitin | lisätiedot
Kodin veitset ja sakset teräviksi Jiffy-Pro teroittimella!

Kaksivaiheinen teroitin kaikille suorateräisille veitsille. Karbiditeroittimella, vain muutamalla vedolla, saat teräkulman ja keraamisella teroittimella viimeistelet teräsi huipputeräväksi. Saksiteroitin soveltuu sekä oikea- että vasenkätisille saksille.

 

17.90 €
 

Smith´s Timanttipinnoitettu teroituspuikko | lisätiedot
Smith´s Timanttipinnoitettu teroituspuikko.

Kynämallinen käännettävä timanttipuikko joka soveltuu niin sahaterälaitaisen- kuin suorateräisenkin veitsen teroittamiseen,mm Kokkiveitset. Puikossa on hahlo koukkujen teroittamista varten. Teroituspuikko kulkee kahvan sisällä, kahvassa taskuklipsi jonka avulla säilytät teroitintasi vaikka paidan taskussa.

 

14.90 €
 

Smith´s 18cm Filetti tupella ja teroittimella | lisätiedot
Fileveitsi 18 cm terällä, jolla fileeraat isommankin kalan. Pidä veitsen terä aina kunnossa mukana tulevalla näppärällä teroittimella. Teroittimessa Karbidi teroitin, jolla teet perusteroituksen tai korjaat mahdolliset lovet terästä sekä keraaminen teroitin jolla viimeistelet teroituksen.

 

19.90 €


 Ostoskori

STARLEX INC.OY, 100% LUOTETTAVA SUOMALAINEN VERKKOKAUPPA, Päivärinteenkatu 1, 04400 Järvenpää, Finland , EU
puh. +358451113233 & +358400455392, fax +358927962720, sähköpostiosoite starlex@kolumbus.fi
Viimeksi päivitetty 2018-02-22 15:41:40