Starlex VerkkokauppaMosquito Magnet&ThermaCELL

Mosquito Magnet&ThermaCELL
Vallankumouksellinen torjuntamenetelmä, jonka avulla hyttyset, mäkäräiset ja muut pistävät tai purevat hyönteiset voidaan torjua jatkuvasti. Mosquito Magnet -hyttysansa vähentää turvallisesti ja tehokkaasti hyttysten ja muiden vertaimevien hyönteisten määrää. Tuote on pitkä-aikaisen kehitystyön ja tieteellisen tutkimuksen tulos. Sen avulla saavutetaan erittäin tehokas, koko hyttyskauden kestävä suoja hyttysiä vastaan. Mosquito Magnet -laite aloittaa hyttysten pyynnin välittömästi, tuottaen havaittavia tuloksia jo 7-10 päivän aikana. Olennaiseen hyttysten määrän vähenemiseen päästään 4-6 viikossa. Mosquito Magnet -hyttysansa on tehokkuudessaan esimerkillinen ja siksi patentein suojattu. Aitoon alkuperäiseen Mosquito Magnet - hyttysansaan voit luottaa ärhäikkäimpänäkin hyttysvuonna. Made in U.S.A. Hajuton suoja hyttysiä vastaan ulkokäyttöön. Vihdoinkin Suomen markkinoille on tullut ratkaisu, joka karkottaa hyttyset todella tehokkaasti ilman iholle levitettäviä myrkkyjä. ThermaCELL® hyttyskarkotin on saavuttanut suunnattoman suosion Pohjois-Amerikassa ja on mm. USA:n armeijan käytössä. Laite karkottaa hyttyset ja sääsket n. 20 m2 alueelta jopa 98-prosenttisesti. Patentoitu ThermaCELL® toimii pienellä 12 gramman nestekaasusäiliöllä (butaani), eikä siis vaadi sähkövirtaa tai paristoja. Yhdellä säiliöllä laite toimii noin 12 tunnin ajan. Kaukosäätimen kokoinen ThermaCELL® on täydellinen ratkaisu pihoille, mökeille, retkeilyyn, veneilyyn, metsästykseen, marjastukseen jne. ThermaCELL®:in vaikuttava ainesosa on nimeltään d-Alletriini joka kuuluu pyretroideihin. Pyretroidit ovat pyretriinin synteettisiä muotoja. Pyretriini on luonnossa esiintyvää karkoteainetta, jota tuottavat eräät krysanteemikasvit. Hyttyset karttavat tätä ainetta. ThermaCELL® lämmittää karkotetyynyä jolloin torjunta-aine höyrystyy ja muodostaa laitteen ympärille noin 20 m2 suoja-alueen 10–15 minuutissa. Tehoainemäärät ovat pieniä – ne eivät tapa hyttystä, mutta karkottavat ne erittäin tehokkaasti. Karkotetyynyssä on 0,51 grammaa tehoainetta. Paras tulos saadaan tuulelta suojaisessa paikassa, patiolla, parvekkeella ja retkipaikalla, kun laite asetetaan lähelle maan pintaa. Tuulisemmalla säällä laite kannattaa asettaa tuulen yläpuolelle. Näin höyrystyvä torjunta-aine leviää halutulle oleskelualueelle. Tutustu lähemmin kaupassamme. TERVETULOA!

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

[1] [2] >>>

Mosquito Magnet Pioneer MM4200 2019!

 

Mosquito Magnet Pioneer MM4200 2019! | lisätiedot
Pioneer 2019 malli,eli ei tarvitse puhdistuspatruunaa enää.
Heti toimitukseen.

Pioneer-malli soveltuu parhaiten jatkuvaan hyttysten torjuntaan suurillekin pihoille, joissa hyttysten määrä on keskisuuri.

Uutuus! Mosquito Magnet Pioneerissa on entistäkin kehittyneempi ilmanvirtaustekniikka, joka lisää pyydystystehoa. Verkon kapasiteetti noin 16 000 hyttystä. Vaikutusala noin 4000 m2. Laite tarvitsee verkkovirtaa.

 

539.00 €
599.00 €


Mosquito Magnet 3200MM Independence

 

Mosquito Magnet 3200MM Independence | lisätiedot
2018 Malli,Toimitusaika n.2vko
KESÄ TULEE JA HYTTYSET,mutta eipä hätää kun on Mosquíto Magnet!

Mosquito magnet Independence on rakennettu korkealuokkaisista joka sään kestävistä materiaaleista ja kattaa jopa 4 000 neliömetriä.Independence sopii parhaiten käytettäväksi suurilla pihoilla, lomakohteissa, golfkentillä jne. Se sopii erinomaisesti alueille, joissa hyönteisten määrä on suuri.Uutuus malli ei tarvitse verkkovirtaa,koska käyttää paristoja.(4kpl C paristoja)

Ominaisuudet:

* kattaa 4 000 neliömetriä
* kehittynyt diagnostiikka
* helppokäyttöinen - käynnistät sen napin painalluksella!
* joka sään kestävä
* toimii 4kpl C-paristoja.
* verkon vetoisuus 30 000 - 40 000 hyttystä
* mukana 1 verkko(octenol ostettava erikseen)
* yhdistelmäkäyttö: Hiilidioksidista ja Octenolista muodostuva houkutin. Rakenne: Valmistettu kauttaaltaan korkeatasoisista joka sään
kestävistä materiaaleista.


Voimanlähde: Katalysoi nestekaasun hiilidioksidiksi (Nestekaasu hankitaan erikseen).

Suositeltavat lisätarvikkeet: Octenol 3 kpl/pakkaus, Mag Nets Liberty/Independence-verkko, Puhdistuspatruuna 3 kpl/pakkaus

Ylläpito: Vaihda nestekaasupullo ja Octenol-kapseli 24 päivän välein. Tyhjennä verkko, kun se on puoliksi täynnä. Puhdista laite puhdistuspatruunalla 48 päivän välein.

Huom!Kaasupullo ei kuulu toimitukseen!
TAKUU:12KK Ostopäivästä

Made in USA.

 

939.90 €
1199.00 €


Mosquito Magnet Executive 2019.

 

Mosquito Magnet Executive 2019. | lisätiedot
2019 Malli,eli ei tarvitse puhdistuspatruunaa enää.

Executive sopii suurille alueille, joissa hyttysongelma on suuri. Laitteen kova verkko on suunniteltu siten, että se takaa parhaan mahdollisen ilmavirtauksen. Smart techology -toiminnot mahdollistavat 5 erilaista toimintamoodia. Laite sammuttaa itsensä lämpötilan laskiessa alle 10 asteen.
Rakennettu korkealuokkaisista jokasään kestävistä materiaaleista ja kattaa jopa 4 000 neliömetriä. Executive sopii parhaiten käytettäväksi suurilla pihoilla, lomakohteissa, golfkentillä jne. Se sopii erinomaisesti alueille, joissa hyttysten määrä on suuri.

 

1149.90 €
1299.00 €
 

R-Octenol - vertaimevien hyönteisten houkuteaine OCT-3 | lisätiedot
Uutuus!
R-Octenol on suunniteltu kestämään 40 % pidempään kuin vanha Octenol.

Ominaisuudet:3kpl pakkaus:
R-Octenol on luontaisesti esiintyvä aine, jota esiintyy kasveissa ja joissakin suuria määriä kasvillisuutta syövissä eläimissä, kuten naudoissa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että Octenol ja hiilidioksidi muodostavat yhdessä hyttysiä ja muita vertaimeviä hyönteisiä puoleensavetävän yhdistelmän. Kun Octenolia käytetään yhdessä hiilidioksidin kanssa, se kasvattaa saalismäärän moninkertaiseksi. Octenol on saatavissa teipillä suljetussa pakkauksessa, joka sijoitetaan Mosquito Magnet -laitteeseen. Kapseli suositellaan vaihdettavan 24 päivän välein. Huomaa: Octenol-aine ei vähene, vaan se haihtuu ja menettää tehonsa 24 päivän jälkeen. Varmista, että vaihdat houkuttimen ohjeiden mukaisesti. R-Octenol kolmen kapselin pakkaus (sopii kaikkiin malleihin).

 

49.90 €
57.90 €


MagNets - vaihtoverkot Patriot/Defender

 

MagNets - vaihtoverkot Patriot/Defender | lisätiedot
Model 2000MM Net.

Ominaisuudet:
Korkealaatuiset verkot on suunniteltu erityisesti kutakin laitetta varten. Varmista, että tilaat oikeita verkkoja laitettasi varten ja että sinulla on ainakin yksi varaverkko, jotta voit jatkaa laitteen käyttöä verkon täytyttyä.

 

27.90 €
29.90 €


MagNets MM4200NET -vaihtoverkot Pioneer

 

MagNets MM4200NET -vaihtoverkot Pioneer | lisätiedot
MagNets MM4200NET.

 

34.90 €
38.90 €


MagNets - vaihtoverkot Liberty plus/Independence

 

MagNets - vaihtoverkot Liberty plus/Independence | lisätiedot
Model #: MM3000NET

Ominaisuudet:
Korkealaatuiset verkot on suunniteltu erityisesti kutakin laitetta varten. Varmista, että tilaat oikeita verkkoja laitettasi varten ja että sinulla on ainakin yksi varaverkko, jotta voit jatkaa laitteen käyttöä verkon täytyttyä.

 

37.90 €


MagNets- vaihtoverkko Executive

 

MagNets- vaihtoverkko Executive | lisätiedot
Tuotetiedot
Vaihtoverkko Mosquito Magnet Executive -hyttysansaan.

 

52.90 €


Puhdistuspatruuna/2410C 3kpl pakkaus!

 

Puhdistuspatruuna/2410C 3kpl pakkaus! | lisätiedot
Ominaisuudet:
Pakkaus sisältää kolme puhdistuspatruunaa. Suositellaan käytettäväksi joka toisen nestekaasupullon vaihdon yhteydessä, sekä syksyllä ennen talvisäilytystä. Toimenpide puhdistaa laitteen sinne kertyneistä epäpuhtauksista ja takaa ongelmattoman käytön. Kierrettävä 12 gramman hiilidioksidilataus.

 

27.90 €
29.90 €


Thermacell Halo-Hyttyskarkotin Uutuus!

 

Thermacell Halo-Hyttyskarkotin Uutuus! | lisätiedot
Heti toimitukseen!

Uusi Thermacell Halo -hyttyskarkotin tarjoaa hajuttoman, näkymättömän, jatkuvan sekä ennen kaikkea tehokkaan suojan hyttysiltä ja sääskiltä. Perinteisten ilmaan suihkutettavien tai iholle levitettävien myrkkyjen sijaan se muodostaa laitteen ympärille luotettavan noin 20 m2 suoja-alueen 10-15 minuutissa. Se on lähes hajuton, äänetön ja tekee hyttysten karkottamisesta turvallista, helppoa ja huomaamatonta. Modernin ulkonäön lisäksi Halo tarjoaa uuden pitkäkäyttöisen 48 tunnin long-life butaanijärjestelmän neljällä nestekaasupatruunalla (voidaan käyttää 1-4 patruunaa kerralla) sekä ”ZoneCheck” LED -indikaattorijärjestelmän, joka kertoo laitteen toimintatilan ja kaasun loppumisen.
Pakkaus sisältää: Thermacell Halo -laitteen ja tarvikkeet noin 12 tunnin käyttöä varten (kaasusäiliön ja kolme torjunta-ainetyynyä).

Thermacell Halo -hyttyskarkottimessa yhdistyy tunnetusti tehokas Thermacell-teknologia moderniin designiin.

Long-life butaanijärjestelmä mahdollistaa jopa 48 tunnin käytön neljällä kaasupatruunalla (voidaan käyttää 1-4 patruunaa).

Aktiivinen “ZoneCheck” LED-indikaattorirengas kertoo laitteen toimintatilan ja kaasun loppumisen. Vedeltä suojaava kansi mahdollistaa laitteen säilyttämisen ulkona.

 

62.90 €
69.90 €


Thermacell Hyttyskarkotin Mini Halo punainen

 

Thermacell Hyttyskarkotin Mini Halo punainen | lisätiedot
Kompaktin ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta uusi Mini Halo näyttää hyvältä millä tahansa terassilla ja karkottaa tehokkaasti ikävät hyttyset.

Thermacell suojelee miljoonia ihmisiä ilman sotkuisia voiteita ja suihkeita äänettömästi, ilman DEET:iä ja lähes hajuttomasti.

 

36.90 €
39.90 €


Thermacell Hyttys karkoitin MR-300 Valkoinen Uutuus!

 

Thermacell Hyttys karkoitin MR-300 Valkoinen Uutuus! | lisätiedot
Heti toimitukseen.

Alkuperäinen ThermaCELL-laite. Sytytys napin painalluksella. Kaasusäiliön riitto 8-12 tuntia. Sisältää laitteen, kaasusäiliön ja kolme karkotetyynyä. Väri: Valkoinen

 

34.60 €
39.90 €
 

Thermacell Hyttys karkoitin MR-300 Vihreä Uutuus! | lisätiedot

Heti toimitukseen! Alkuperäinen ThermaCELL-laite. Sytytys napin painalluksella. Kaasusäiliön riitto 8-12 tuntia. Sisältää laitteen, kaasusäiliön ja kolme karkotetyynyä. Väri: Oliivinvihreä.
 

34.60 €
39.90 €


Thermacell hyttyslyhty MR-9L

 

Thermacell hyttyslyhty MR-9L | lisätiedot
ThermaCELL-hyttyslyhty sisältää karkottimen ja paristoilla toimivan lyhdyn. Sytytys napin painalluksella. Kaasusäiliön riitto 8-12 tuntia. Sisältää lyhdyn, kaasusäiliön ja kolme karkotetyynyä.Toimii 4kpl AA paristoja. Väri: Oliivinvihreä.

 

34.90 €
39.90 €
 

Thermacell R-1 täyttöpakkaus | lisätiedot
Sis.kaasusäiliön sekä 3 kpl karkote tyynyjä
Tämä on loppu toistaiseksi!

 

8.95 €
9.90 €
 

Thermacell R-4 täyttöpakkaus | lisätiedot
Sis.4 kaasusäiliötä ja 12kpl karkote tyynyjä.

Tämä on loppu toistaiseksi!

 

26.90 €
29.90 €
 

ThermaCELL-megatäyttöpakkaus | lisätiedot
Tästä riittää pidemmäksi aikaa hyttysten torjuntaan!

-10 Kaasusäiliötä
-30 Karkotetyynyä

 

59.90 €
69.90 €


Thermacell Kantolaukku MR-H

 

Thermacell Kantolaukku MR-H | lisätiedot
Kätevä tapa kantaa ThermaCELL-karkotinlaitetta. Erilliset taskut kaasusäiliölle ja karkotetyynyille. Varma tapa kiinnittää laite esimerkiksi veneeseen.

Värit:Lime,Oranssi ja Oliivi

 

9.95 €
10.95 €
 

Pest-Stop Kertakäyttöinen Ampiaispyydys houkutteella PSBWT | lisätiedot
Pest-Stop Kertakäyttöinen Ampiaispyydys
Siisti ja tehokas tapa päästä pistävistä ampiaisista helposti.Pussipyydys on helppo käyttää,lisää vain vettä ja laita pyydys roikkumaan haluttuun paikkaan esim.terasille.
Hävittäminen on myös helppoa sulje pussi ja laita sekajäte roskikseen.

 

8.95 €
11.95 €
 

Pest-Stop Kertakäyttöinen Kärpäspyydys houkutteella PSBFT | lisätiedot
Pest-Stop Kärpäspyydys:
Helppokäyttöinen, myrkytön kärpäsansa pyydystää kärpäset tehokkaasti pihalta.
Lisää vain vesi ja ripusta.
Ansan haju on kärpäsille vastustamaton, ne menevät ansaan eivätkä pääse sieltä pois. Pyydyksen täytyttyä se vain napsautetaan kiinni ja heitetään roskiin. Ulkokäyttöön, sijoitetaan kärpästen suosimalle alueelle aurinkoon tai varjoon 5–10 m päähän oleskelualueesta, säänkestävä.

 

8.90 €
10.90 €


[1] [2] >>>

 Ostoskori

STARLEX INC.OY, 100% LUOTETTAVA SUOMALAINEN VERKKOKAUPPA, Päivärinteenkatu 1, 04400 Järvenpää, Finland , EU
puh. +358451113233 & +358400455392, fax +358927962720, sähköpostiosoite starlex@kolumbus.fi
Viimeksi päivitetty 2019-04-19 21:05:05