Starlex VerkkokauppaMosquito Magnet&ThermaCELL

Mosquito Magnet&ThermaCELL
Vallankumouksellinen torjuntamenetelmä, jonka avulla hyttyset, mäkäräiset ja muut pistävät tai purevat hyönteiset voidaan torjua jatkuvasti. Mosquito Magnet -hyttysansa vähentää turvallisesti ja tehokkaasti hyttysten ja muiden vertaimevien hyönteisten määrää. Tuote on pitkä-aikaisen kehitystyön ja tieteellisen tutkimuksen tulos. Sen avulla saavutetaan erittäin tehokas, koko hyttyskauden kestävä suoja hyttysiä vastaan. Mosquito Magnet -laite aloittaa hyttysten pyynnin välittömästi, tuottaen havaittavia tuloksia jo 7-10 päivän aikana. Olennaiseen hyttysten määrän vähenemiseen päästään 4-6 viikossa. Mosquito Magnet -hyttysansa on tehokkuudessaan esimerkillinen ja siksi patentein suojattu. Aitoon alkuperäiseen Mosquito Magnet - hyttysansaan voit luottaa ärhäikkäimpänäkin hyttysvuonna. Made in U.S.A. Hajuton suoja hyttysiä vastaan ulkokäyttöön. Vihdoinkin Suomen markkinoille on tullut ratkaisu, joka karkottaa hyttyset todella tehokkaasti ilman iholle levitettäviä myrkkyjä. ThermaCELL® hyttyskarkotin on saavuttanut suunnattoman suosion Pohjois-Amerikassa ja on mm. USA:n armeijan käytössä. Laite karkottaa hyttyset ja sääsket n. 20 m2 alueelta jopa 98-prosenttisesti. Patentoitu ThermaCELL® toimii pienellä 12 gramman nestekaasusäiliöllä (butaani), eikä siis vaadi sähkövirtaa tai paristoja. Yhdellä säiliöllä laite toimii noin 12 tunnin ajan. Kaukosäätimen kokoinen ThermaCELL® on täydellinen ratkaisu pihoille, mökeille, retkeilyyn, veneilyyn, metsästykseen, marjastukseen jne. ThermaCELL®:in vaikuttava ainesosa on nimeltään d-Alletriini joka kuuluu pyretroideihin. Pyretroidit ovat pyretriinin synteettisiä muotoja. Pyretriini on luonnossa esiintyvää karkoteainetta, jota tuottavat eräät krysanteemikasvit. Hyttyset karttavat tätä ainetta. ThermaCELL® lämmittää karkotetyynyä jolloin torjunta-aine höyrystyy ja muodostaa laitteen ympärille noin 20 m2 suoja-alueen 10–15 minuutissa. Tehoainemäärät ovat pieniä – ne eivät tapa hyttystä, mutta karkottavat ne erittäin tehokkaasti. Karkotetyynyssä on 0,51 grammaa tehoainetta. Paras tulos saadaan tuulelta suojaisessa paikassa, patiolla, parvekkeella ja retkipaikalla, kun laite asetetaan lähelle maan pintaa. Tuulisemmalla säällä laite kannattaa asettaa tuulen yläpuolelle. Näin höyrystyvä torjunta-aine leviää halutulle oleskelualueelle. Tutustu lähemmin kaupassamme. TERVETULOA!

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

[1] [2] >>>

Mosquito Magnet Pioneer MM4200 2020!

 

Mosquito Magnet Pioneer MM4200 2020! | lisätiedot
Pioneer-malli soveltuu parhaiten jatkuvaan hyttysten torjuntaan suurillekin pihoille, joissa hyttysten määrä on keskisuuri.

Uutuus! Mosquito Magnet Pioneerissa on entistäkin kehittyneempi ilmanvirtaustekniikka, joka lisää pyydystystehoa. Verkon kapasiteetti noin 16 000 hyttystä. Vaikutusala noin 4000 m2. Laite tarvitsee verkkovirtaa.

 

589.00 €
649.00 €


Mosquito Magnet Executive 2020.

 

Mosquito Magnet Executive 2020. | lisätiedot
2020 Malli,eli ei tarvitse puhdistuspatruunaa enää.

Executive sopii suurille alueille, joissa hyttysongelma on suuri. Laitteen kova verkko on suunniteltu siten, että se takaa parhaan mahdollisen ilmavirtauksen. Smart techology -toiminnot mahdollistavat 5 erilaista toimintamoodia. Laite sammuttaa itsensä lämpötilan laskiessa alle 10 asteen.
Rakennettu korkealuokkaisista jokasään kestävistä materiaaleista ja kattaa jopa 4 000 neliömetriä. Executive sopii parhaiten käytettäväksi suurilla pihoilla, lomakohteissa, golfkentillä jne. Se sopii erinomaisesti alueille, joissa hyttysten määrä on suuri.

 

1249.90 €
1399.00 €
 

R-Octenol - vertaimevien hyönteisten tehosteaine OCT-3 | lisätiedot
Uutuus!
R-Octenol on suunniteltu kestämään 40 % pidempään kuin vanha Octenol.

Ominaisuudet:3kpl pakkaus:
R-Octenol on luontaisesti esiintyvä aine, jota esiintyy kasveissa ja joissakin suuria määriä kasvillisuutta syövissä eläimissä, kuten naudoissa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että Octenol ja hiilidioksidi muodostavat yhdessä hyttysiä ja muita vertaimeviä hyönteisiä puoleensavetävän yhdistelmän. Kun Octenolia käytetään yhdessä hiilidioksidin kanssa, se kasvattaa saalismäärän moninkertaiseksi. Octenol on saatavissa teipillä suljetussa pakkauksessa, joka sijoitetaan Mosquito Magnet -laitteeseen. Kapseli suositellaan vaihdettavan 24 päivän välein. Huomaa: Octenol-aine ei vähene, vaan se haihtuu ja menettää tehonsa 24 päivän jälkeen. Varmista, että vaihdat houkuttimen ohjeiden mukaisesti. R-Octenol kolmen kapselin pakkaus (sopii kaikkiin malleihin).

 

49.90 €
57.90 €


MagNets - vaihtoverkot Patriot/Defender

 

MagNets - vaihtoverkot Patriot/Defender | lisätiedot
Model 2000MM Net.

Ominaisuudet:
Korkealaatuiset verkot on suunniteltu erityisesti kutakin laitetta varten. Varmista, että tilaat oikeita verkkoja laitettasi varten ja että sinulla on ainakin yksi varaverkko, jotta voit jatkaa laitteen käyttöä verkon täytyttyä.

 

23.90 €
29.90 €


MagNets MM4200NET -vaihtoverkot Pioneer

 

MagNets MM4200NET -vaihtoverkot Pioneer | lisätiedot
MagNets MM4200NET.

 

40.90 €
48.90 €


MagNets - vaihtoverkot Liberty plus/Independence

 

MagNets - vaihtoverkot Liberty plus/Independence | lisätiedot
Model #: MM3000NET

Ominaisuudet:
Korkealaatuiset verkot on suunniteltu erityisesti kutakin laitetta varten. Varmista, että tilaat oikeita verkkoja laitettasi varten ja että sinulla on ainakin yksi varaverkko, jotta voit jatkaa laitteen käyttöä verkon täytyttyä.

 

28.90 €
37.90 €


MagNets- vaihtoverkko Executive

 

MagNets- vaihtoverkko Executive | lisätiedot
Tuotetiedot
Vaihtoverkko Mosquito Magnet Executive -hyttysansaan.

 

45.90 €
52.90 €


Puhdistuspatruuna/2410C 3kpl pakkaus!

 

Puhdistuspatruuna/2410C 3kpl pakkaus! | lisätiedot
Ominaisuudet:
Pakkaus sisältää kolme puhdistuspatruunaa. Suositellaan käytettäväksi joka toisen nestekaasupullon vaihdon yhteydessä, sekä syksyllä ennen talvisäilytystä. Toimenpide puhdistaa laitteen sinne kertyneistä epäpuhtauksista ja takaa ongelmattoman käytön. Kierrettävä 12 gramman hiilidioksidilataus.

 

19.90 €
26.90 €
 

Victor M250S-N -sähköinen hiirenloukku | lisätiedot
Sähköinen hiirenloukku Victor® M250S-N tappaa hiiren nopeasti kolmessa sekunnissa. Uusi, parannettu malli, jossa syötin asettaminen ja loukun puhdistus on entistä helpompaa, eikä hiireen tarvitse tyhjennysvaiheessa koskea lainkaan. Vihreä led-valo kertoo, koska loukku on tyhjennettävä.

 

45.90 €
49.90 €
 

Victor Multi-Kill -sähköinen hiirenloukku M260-N | lisätiedot
Victor Multi-Kill -sähköinen hiirenloukku M260-N

Sähköinen Victor® Multi-Kill™ -hiirenloukku poistaa jyrsijäongelman helposti ja nopeasti. Aseta syötti loukkuun, laita loukku paikkaan jossa hiiret liikkuvat ja kytke virta. Patentoitu Victor Multi-Kill -hiirenloukku tappaa hiiren nopeasti sähköiskulla ja siirtää sen säiliöön. Säiliöön mahtuu jopa 10 hiirtä ilman tyhjennystä. Multi-Kill poistaa jyrsijät hygieenisesti, sillä niihin ei tarvitse missään vaiheessa koskea.

 

149.90 €
159.90 €
 

Victor- sähköinen rotanloukku | lisätiedot
Victor®- sähköinen rotanloukku on markkinoiden edistyksekkäimpiä rotanloukkuja. Se tappaa rotan antamalla sille kaksi minuuttia kestävän sähköiskun, koska rotan sydän voi käynnistyä uudelleen lyhyen sähköiskun jälkeen. Muotoiltu niin, että rotta ei pääse pakenemaan loukusta.

 

77.90 €
84.90 €
 

Victor PestChaser Pro-ultraäänikarkotin Jyrsijöille | lisätiedot
Victor® PestChaser® Pro on markkinoiden tehokkaimpia elektronisia jyrsijäkarkottimia. Se on tarkoitettu suuriin huoneisiin, keittiöihin, autotalleihin, ullakoihin ja kellareihin. Laite tuottaa korkeataajuuksista ultraääntä, josta jyrsijät eivät pidä. Ihmiset ja muut eläimet kuin jyrsijät eivät kuule ääntä. Sekä äänen voimakkuus (korkeimmillaan 100 dB) että äänen taajuus (32–62 kHz) vaihtelee, mikä estää jyrsijöiden tottumisen ääneen ja luo niille epämiellyttävän elinympäristön.

 

38.00 €
45.90 €
 

Victor PestChaser Mini Pro -ultraäänikarkotin,Hiirille 2/pakk. | lisätiedot
Victor® PestChaser® Mini Pro karkottaa jyrsijät keskikokoisista huoneista tehokkaasti ja ilman kemikaaleja. Se tuottaa korkeataajuuksista ultraääntä, josta jyrsijät eivät pidä. Ihmiset ja muut eläimet kuin jyrsijät eivät kuule ääntä. Sekä äänen voimakkuus että äänen taajuus vaihtelevat, mikä estää jyrsijöiden tottumisen ääneen ja luo niille epämiellyttävän elinympäristön.

 

27.90 €
30.90 €


Thermacell Hyttyskarkotin Mini Halo

 

Thermacell Hyttyskarkotin Mini Halo | lisätiedot
Loppu varastosta! Out of stock!
Keväällä 2020 TAAS SAATAVANA!

Kompaktin ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta uusi Mini Halo näyttää hyvältä millä tahansa terassilla ja karkottaa tehokkaasti ikävät hyttyset.

Thermacell suojelee miljoonia ihmisiä ilman sotkuisia voiteita ja suihkeita äänettömästi, ilman DEET:iä ja lähes hajuttomasti.

 

36.90 €
39.90 €


Thermacell Hyttys karkoitin MR-300 Valkoinen Uutuus!

 

Thermacell Hyttys karkoitin MR-300 Valkoinen Uutuus! | lisätiedot
Loppu varastosta! Out of stock!
Keväällä 2020 TAAS SAATAVANA!

Alkuperäinen ThermaCELL-laite. Sytytys napin painalluksella. Kaasusäiliön riitto 8-12 tuntia. Sisältää laitteen, kaasusäiliön ja kolme karkotetyynyä. Väri: Valkoinen

 

34.60 €
39.90 €
 

Thermacell Hyttys karkoitin MR-300 Vihreä Uutuus! | lisätiedot

Loppu varastosta! Out of stock! Keväällä 2020 TAAS SAATAVANA! Alkuperäinen ThermaCELL-laite. Sytytys napin painalluksella. Kaasusäiliön riitto 8-12 tuntia. Sisältää laitteen, kaasusäiliön ja kolme karkotetyynyä. Väri: Oliivinvihreä.
 

34.60 €
39.90 €


Thermacell Kantolaukku MR-H

 

Thermacell Kantolaukku MR-H | lisätiedot
Kätevä tapa kantaa ThermaCELL-karkotinlaitetta. Erilliset taskut kaasusäiliölle ja karkotetyynyille. Varma tapa kiinnittää laite esimerkiksi veneeseen.

Värit:Lime,Oranssi ja Oliivi

 

9.95 €
10.95 €
 

Pest-Stop Kertakäyttöinen Ampiaispyydys houkutteella PSBWT | lisätiedot
Pest-Stop Kertakäyttöinen Ampiaispyydys
Siisti ja tehokas tapa päästä pistävistä ampiaisista helposti.Pussipyydys on helppo käyttää,lisää vain vettä ja laita pyydys roikkumaan haluttuun paikkaan esim.terasille.
Hävittäminen on myös helppoa sulje pussi ja laita sekajäte roskikseen.

 

8.95 €
11.95 €
 

Pest-Stop Kertakäyttöinen Kärpäspyydys houkutteella PSBFT | lisätiedot
Pest-Stop Kärpäspyydys:
Helppokäyttöinen, myrkytön kärpäsansa pyydystää kärpäset tehokkaasti pihalta.
Lisää vain vesi ja ripusta.
Ansan haju on kärpäsille vastustamaton, ne menevät ansaan eivätkä pääse sieltä pois. Pyydyksen täytyttyä se vain napsautetaan kiinni ja heitetään roskiin. Ulkokäyttöön, sijoitetaan kärpästen suosimalle alueelle aurinkoon tai varjoon 5–10 m päähän oleskelualueesta, säänkestävä.

 

8.90 €
10.90 €
 

Windhager Kärpäspaperi Luonnollinen Liima,WH-03210 | lisätiedot
Liimallinen kärpäsnauha on täysin myrkytön ja valmistettu luonnollisista ainesosista. Se houkuttelee kärpäsiä, jotka jäävät kiinni kärpäsnauhaan.

Pakkaussisältö
• 4x kärpäsnauha luonnollisella liimalla

 

4.75 €
5.95 €


[1] [2] >>>

 Ostoskori

STARLEX INC.OY, 100% LUOTETTAVA SUOMALAINEN VERKKOKAUPPA, Päivärinteenkatu 1, 04400 Järvenpää, Finland , EU
puh. +358451113233 & +358400455392, fax +358927962720, sähköpostiosoite starlex@kolumbus.fi
Viimeksi päivitetty 2020-04-01 18:20:04