Starlex VerkkokauppaMosquito Magnet&ThermaCELL

Mosquito Magnet&ThermaCELL
Vallankumouksellinen torjuntamenetelmä, jonka avulla hyttyset, mäkäräiset ja muut pistävät tai purevat hyönteiset voidaan torjua jatkuvasti. Mosquito Magnet -hyttysansa vähentää turvallisesti ja tehokkaasti hyttysten ja muiden vertaimevien hyönteisten määrää. Tuote on pitkä-aikaisen kehitystyön ja tieteellisen tutkimuksen tulos. Sen avulla saavutetaan erittäin tehokas, koko hyttyskauden kestävä suoja hyttysiä vastaan. Mosquito Magnet -laite aloittaa hyttysten pyynnin välittömästi, tuottaen havaittavia tuloksia jo 7-10 päivän aikana. Olennaiseen hyttysten määrän vähenemiseen päästään 4-6 viikossa. Mosquito Magnet -hyttysansa on tehokkuudessaan esimerkillinen ja siksi patentein suojattu. Aitoon alkuperäiseen Mosquito Magnet - hyttysansaan voit luottaa ärhäikkäimpänäkin hyttysvuonna. Made in U.S.A. Hajuton suoja hyttysiä vastaan ulkokäyttöön. Vihdoinkin Suomen markkinoille on tullut ratkaisu, joka karkottaa hyttyset todella tehokkaasti ilman iholle levitettäviä myrkkyjä. ThermaCELL® hyttyskarkotin on saavuttanut suunnattoman suosion Pohjois-Amerikassa ja on mm. USA:n armeijan käytössä. Laite karkottaa hyttyset ja sääsket n. 20 m2 alueelta jopa 98-prosenttisesti. Patentoitu ThermaCELL® toimii pienellä 12 gramman nestekaasusäiliöllä (butaani), eikä siis vaadi sähkövirtaa tai paristoja. Yhdellä säiliöllä laite toimii noin 12 tunnin ajan. Kaukosäätimen kokoinen ThermaCELL® on täydellinen ratkaisu pihoille, mökeille, retkeilyyn, veneilyyn, metsästykseen, marjastukseen jne. ThermaCELL®:in vaikuttava ainesosa on nimeltään d-Alletriini joka kuuluu pyretroideihin. Pyretroidit ovat pyretriinin synteettisiä muotoja. Pyretriini on luonnossa esiintyvää karkoteainetta, jota tuottavat eräät krysanteemikasvit. Hyttyset karttavat tätä ainetta. ThermaCELL® lämmittää karkotetyynyä jolloin torjunta-aine höyrystyy ja muodostaa laitteen ympärille noin 20 m2 suoja-alueen 10–15 minuutissa. Tehoainemäärät ovat pieniä – ne eivät tapa hyttystä, mutta karkottavat ne erittäin tehokkaasti. Karkotetyynyssä on 0,51 grammaa tehoainetta. Paras tulos saadaan tuulelta suojaisessa paikassa, patiolla, parvekkeella ja retkipaikalla, kun laite asetetaan lähelle maan pintaa. Tuulisemmalla säällä laite kannattaa asettaa tuulen yläpuolelle. Näin höyrystyvä torjunta-aine leviää halutulle oleskelualueelle. Tutustu lähemmin kaupassamme. TERVETULOA!

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

MagNets - vaihtoverkot Patriot/Defender

 

MagNets - vaihtoverkot Patriot/Defender | lisätiedot
Model 2000MM Net.

Ominaisuudet:
Korkealaatuiset verkot on suunniteltu erityisesti kutakin laitetta varten. Varmista, että tilaat oikeita verkkoja laitettasi varten ja että sinulla on ainakin yksi varaverkko, jotta voit jatkaa laitteen käyttöä verkon täytyttyä.

 

27.90 €
29.90 €


MagNets MM4200NET -vaihtoverkot Pioneer

 

MagNets MM4200NET -vaihtoverkot Pioneer | lisätiedot
MagNets MM4200NET.

 

34.90 €
38.90 €


MagNets - vaihtoverkot Liberty plus/Independence

 

MagNets - vaihtoverkot Liberty plus/Independence | lisätiedot
Model #: MM3000NET

Ominaisuudet:
Korkealaatuiset verkot on suunniteltu erityisesti kutakin laitetta varten. Varmista, että tilaat oikeita verkkoja laitettasi varten ja että sinulla on ainakin yksi varaverkko, jotta voit jatkaa laitteen käyttöä verkon täytyttyä.

 

37.90 €


MagNets- vaihtoverkko Executive

 

MagNets- vaihtoverkko Executive | lisätiedot
Tuotetiedot
Vaihtoverkko Mosquito Magnet Executive -hyttysansaan.

 

52.90 €


Puhdistuspatruuna/2410C 3kpl pakkaus!

 

Puhdistuspatruuna/2410C 3kpl pakkaus! | lisätiedot
Ominaisuudet:
Pakkaus sisältää kolme puhdistuspatruunaa. Suositellaan käytettäväksi joka toisen nestekaasupullon vaihdon yhteydessä, sekä syksyllä ennen talvisäilytystä. Toimenpide puhdistaa laitteen sinne kertyneistä epäpuhtauksista ja takaa ongelmattoman käytön. Kierrettävä 12 gramman hiilidioksidilataus.

 

27.90 €
29.90 €


Thermacell Kantolaukku MR-H

 

Thermacell Kantolaukku MR-H | lisätiedot
Kätevä tapa kantaa ThermaCELL-karkotinlaitetta. Erilliset taskut kaasusäiliölle ja karkotetyynyille. Varma tapa kiinnittää laite esimerkiksi veneeseen.

Värit:Lime,Oranssi ja Oliivi

 

9.95 €
10.95 €
 

Pest-Stop Kertakäyttöinen Ampiaispyydys houkutteella PSBWT | lisätiedot
Pest-Stop Kertakäyttöinen Ampiaispyydys
Siisti ja tehokas tapa päästä pistävistä ampiaisista helposti.Pussipyydys on helppo käyttää,lisää vain vettä ja laita pyydys roikkumaan haluttuun paikkaan esim.terasille.
Hävittäminen on myös helppoa sulje pussi ja laita sekajäte roskikseen.

 

8.95 €
11.95 €
 

Pest-Stop Kertakäyttöinen Kärpäspyydys houkutteella PSBFT | lisätiedot
Pest-Stop Kärpäspyydys:
Helppokäyttöinen, myrkytön kärpäsansa pyydystää kärpäset tehokkaasti pihalta.
Lisää vain vesi ja ripusta.
Ansan haju on kärpäsille vastustamaton, ne menevät ansaan eivätkä pääse sieltä pois. Pyydyksen täytyttyä se vain napsautetaan kiinni ja heitetään roskiin. Ulkokäyttöön, sijoitetaan kärpästen suosimalle alueelle aurinkoon tai varjoon 5–10 m päähän oleskelualueesta, säänkestävä.

 

8.90 €
10.90 €
 

Windhager Kärpäspaperi Luonnollinen Liima,WH-03210 | lisätiedot
Liimallinen kärpäsnauha on täysin myrkytön ja valmistettu luonnollisista ainesosista. Se houkuttelee kärpäsiä, jotka jäävät kiinni kärpäsnauhaan.

Pakkaussisältö
• 4x kärpäsnauha luonnollisella liimalla

 

4.75 €
5.95 €


Windhager-03103 Ampiaispyydys Wasp Trap, kahden pakkaus

 

Windhager-03103 Ampiaispyydys Wasp Trap, kahden pakkaus | lisätiedot
Windhager Ampiaispyydys kotikäyttöön, valmistettu läpinäkyvästä muovista. Pyydystää ampiaiset ja kärpäset.
Houkutinaine tilataan erikseen.

 

13.95 €
17.95 €


Ampiaispyydyksen Houkutinaine,Windhager

 

Ampiaispyydyksen Houkutinaine,Windhager | lisätiedot
Houkutinaine Windhager Ampiaispyydykseen!

 

9.90 €


Windhager Torakka-ansa 03211 3kpl pakkaus

 

Windhager Torakka-ansa 03211 3kpl pakkaus | lisätiedot
Windhager Torakka-ansa 03211 3kpl pakkaus

Tällä ansalla Torakat kuriin!
-Kotiin,kellariin,varastoihin yms.
-Tehoaine myrkytön tahna.

 

10.90 €
13.90 €


H-Trap Paarmapyydys

 

H-Trap Paarmapyydys | lisätiedot
NYT MYÖS Paarmat kuriin!
Erittäin tehokas paarmoja vastaan
Paarmat ovat jatkuvia kiusankappaleita erityisesti kesä-syyskuussa. Niiden puremat eivät ole kivuliaita pelkästään eläimille, kuten lehmille ja hevosille, vaan myös ihmisille.

Uusi H-Trap paarmapyydys
hillitsee paarmojen määrää
erittäin tehokkaasti ja vähentää
niiden määrän minimiin.

 

229.90 €
299.90 €
 

ST-Hirvikärpästakki hupulla | lisätiedot
Nyt sieni ja marjametsään harmittomasti!
Suojaudu hyttysiltä ja hirvikärpäsiltä. Takki suojaa ylävartalon epätoivotuilta ötököiltä.
Hihan suu kiristyksellä.

 

12.90 €
17.90 €
 

ThermaCELL -lämpöpohjalliset Uutuus! | lisätiedot
Nyt ALE -52%,Rajoitettu erä!!

ThermaCELL lämmittävät pohjalliset on suunniteltu pitämään jalat lämpiminä, ei kuumina, hikoilun ja paleltumisen estämiseksi. Kaukosäädin mahdollistaa pohjallisten lämpöasetuksen säädön ilman kenkien riisumista.

Kehittynyt radio-ohjaus-järjestelmä mahdollistaa lämmönsäätelyn erilaisissa ulkoilutilanteissa. Säädä lämpötilaa yhdellä painalluksella jopa kahden metrin päästä pohjallisista Säilytä kaukosäädintä taskussa, hanskassa tai kiinnitä takkiin. Voit valita kaukosäätimen kahdesta lämpötilasta tai Ei lämpöä -toiminnon Säädä pohjallisten lämpötilaa samalla, kun jalat pysyvät lämpiminä kengissä.

Lithium-Ion akut kummassakin pohjallisessa voidaan ladata yli 500 kertaa. Jokainen lataus tarjoaa jopa viiden tunnin käyttöajan. Kummatkin akut voidaan ladata samanaikaisesti noin neljässä tunnissa.

 

47.90 €
99.00 €


 Ostoskori

STARLEX INC.OY, 100% LUOTETTAVA SUOMALAINEN VERKKOKAUPPA, Päivärinteenkatu 1, 04400 Järvenpää, Finland , EU
puh. +358451113233 & +358400455392, fax +358927962720, sähköpostiosoite starlex@kolumbus.fi
Viimeksi päivitetty 2019-10-22 11:48:35