Starlex VerkkokauppaWildsteer Byron Ferguson Puukko

Wildsteer Byron Ferguson puukko

Wildsteerin ja legendaarisen jousimetsästäjän Byron Fergusonin yhteistyössä suunnittelema puukko! Byron Ferguson on samaan aikaan erittäin miellyttävä, vakaa ja ergonominen käyttää mutta omaa luokkansa parhaimmat leikkausominaisuudet. Puukon terä on ns. Full Tang -tyylinen joka saa puukon terän erittäin vahvaksi ja voimakkaaksi. Korkea teräosan vyötärölinja tekee terästä erinomaisesti leikkaavan.

Teräksenä käytetään ruostumatonta erittäin kestävää ja pitkään terävänä pysyvää ranskalaista X46Cr13 terästä. Puukon kahva on valmistettu erittäin kestävästä puusta käyttäen Stabiliwood cocobolo -puuntyöstötekniikkaa jonka kautta ranskalainen Philbows-yhtiö nousi maailman maineeseen puuntyöstötekniikastaan. Puukon kahvaosan ote on yksi parhaimmista ja käteen sopivimmista. Käytön miellyttävyyden varmistaa erinomainen sormisuoja ja hamaraosan yläpään peukalon liukumisen estävä uritus. Puukon kahvan päässä on reikä narun kiinnitystä varten (mukana nahkainen nyöri).

Byron Ferguson puukon mukana toimitetaan huippulaadukas nahkainen tuppi joka lukitsee ja estää puukon tahattoman tippumisen nepparikiinnityksellä. Puukon tuppi on suunniteltu siten, että sen avaaminen onnistuu erittäin nopeasti sillä nepparilukituksen kieli on käänteinen ja näin erittäin helppo ja nopea avata kaikissa tilanteissa. Puukko sopii erinomaisesti metsästykseen sekä kaikenlaiseen outdoor käyttöön silloin kuin valinta perustuu vahvaan voimakkaaseen terään hyvällä leikkausomaisuudella.

Ainutlaatuinen Wildsteer Byron Ferguson!

Legendaarisen eränkävijän ja jousimetsästäjän Byron Fergusonin kanssa yhteistyössä suunniteltu.

Tavoitteena paras ranskalainen käsintehty puukko!

Byron Fergusonin tavoitteena oli valmistaa laadukas ja monikäyttöinen puukko laadukkaasta ranskalaisesta teräksestä. Puukko sopii erinomaisesti erälle ja metsästykseen sen monikäyttöisen terän ja erinomaisen leikkausominaisuuksien vuoksi. Byron Ferguson puukko täyttää vaativan outdoor- ja eränkävijän tarpeet monipuolisena ja kestävänä puukkona.

Laadukas vyökiinnitteinen tuppi kahvan nepparikiinnityksellä

Byron Ferguson puukon mukana toimitetaan huippulaadukas nahkainen tuppi joka lukitsee ja estää puukon tahattoman tippumisen nepparikiinnityksellä. Puukon tuppi on suunniteltu siten, että sen avaaminen onnistuu erittäin nopeasti sillä nepparilukituksen kieli on käänteinen ja näin erittäin helppo ja nopea avata kaikissa tilanteissa.

Wildsteer Byron Ferguson Puukko
Wildsteer Byron Ferguson Puukko
 Wildsteer Byron Ferguson Puukko

Hinta: 99.90 € 139.00 €
Tuotekoodi: 105428

 
 Ostoskori

STARLEX INC.OY, 100% LUOTETTAVA SUOMALAINEN VERKKOKAUPPA, Päivärinteenkatu 1, 04400 Järvenpää, Finland , EU
puh. +358451113233 & +358400455392, fax +358927962720, sähköpostiosoite starlex@kolumbus.fi
Viimeksi päivitetty 2020-05-25 11:36:40